За нас

Нашата история започва със срещата на Йорданка Стоянова - Шкодрова и Емил Шкодров. Хора, които са далеч от корпоративните среди,  вярват в доброто и живеят в унисон с природата и модерния свят.

В стремежа си да се занимават със свой собствен бизнес, който да отговаря на тяхната идентичност и разбиране за света, съдбата ги среща с една от водещите компании в света - Spring Air®, която предлага цялостни и иновативни решения за ароматизиране.

Запознавайки се със света на ароматите и ароматния маркетинг, за тях ароматизирането се превръща в начин на изразяване и изкуство, което влияе на чувствата и емоциите. Така те основават Spring Air Bulgaria през 2009 година и стават ексклузивен представител на висококачествените продукти у нас.

Защо да изберете нас:

Spring Air® е утвърдила се водеща компания в областта на ароматизацията, с над 30 години опит и с единствена по рода си палитра от 9000 аромата.

Най-силните предимства на компанията са висококвалифицираният екип от експерти включващ парфюмеристи и невролози, качествено оборудваните съоръжения, собствените отдели за научноизследователска, развойна дейност и лаборатория, както и дистрибуторите по цял свят. Тази комбинация от професионализъм и най-актуалните технологии в областта, формира така наречения "арома-маркетинг" и проектира и разработва новаторски системи за ароматизиране както за бизнес, така и за домашни пространства.

Гаранция за високо качество без компромис са внедрените системи за управление на качеството, както и международния сертификат за качество ISO 9001:2015 и международния сертификат за ДПП ISO 22716:2007 в допълнение към сертификата за медицински изделия ISO 13485:2016 на институцията TUV AUSTRIA.

Нашата цел и мисия:

Нашата цел е постоянно да се усъвършенстваме, предоставяйки най-иновативните продукти, безвредни за здравето, най-фините и изтънчени аромати, създадени с мисъл за клиентите и винаги в крак със световните тенденции. А мисията ни е да създаваме запомнящи се преживявания чрез изкуството на ароматизацията - това е, което правим най-добре!

Благодарим ви за доверието и интереса.
Eкипът на Spring Air Bulgaria

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки