Често задавани въпроси

Направих поръчката си, мога ли все още да я променя? Не е възможно да промените поръчката, след като сте я направили. Това се отнася за промяна на адреса, коригиране на поръчаните продукти и анулиране на поръчката. Ако сте променили решението си, моля, свържете се с нас, след доставката на поръчката, за да Ви съдействаме.


Нещо не е наред с поръчката ми, какво да направя сега? Разопаковането на поръчката ви от Spring Air е почти толкова вълнуващо, колкото отварянето на подарък. Но случвало ли Ви се е вместо това разопаковането на поръчката Ви да бъде една неприятна изненада, защото нещо липсва или е повредено? Ето защо правим всичко възможно, за да доставим продуктите Ви в перфектно състояние. Ако все пак имате някакви оплаквания, моля, информирайте ни как можем да Ви помогнем, за да можете да се насладите на покупките си възможно най-бързо.

Мога ли да върна продуктите си? Разбира се, ще Ви бъде дадена такава възможност, като се има предвид покупката Ви. Моля, свържете се с нас, за да организираме връщането на вашата поръчка.

Моля, уверете се, че връщането отговаря на следните условия:

  • Връщане може да се извърши до 14 дни след получаване на поръчката.
  • Върнете продуктите си в неповредена опаковка (за предпочитане в оригиналната).
  • За продукти, които са повредени или имат следи от употреба, си запазваме правото да откажем връщането или да начислим такса за повредата.

Мога ли да разменя продуктите, които съм поръчал онлайн? Размяна е възможна ако желаните продукти са на същата стойност.

Приемате ли международни поръчки?

Съжаляваме, но myspringair.bg доставя онлайн поръчки само до адреси в България. Но имаме добра новина за Вас, Spring Air е водеща компания за маркетинг на аромати, която има дистрибутори по целия свят. Моля, свържете се с нас, за да Ви помогнем да достигнете до продуктите на Spring Air във вашия регион. 

Някой друг вижда ли информацията, която предоставям на Spring Air?

Ние уважаваме вашата поверителност. Предоставената от Вас информация няма да бъде предоставяна на трети страни без Вашето изрично съгласие. Прочетете нашата Политика за поверителност за допълнителна информация. 

Защо любимият ми продукт е спрян от производство? Какво мога да използвам сега?

Решенията за преустановяване или въвеждане на даден продукт или разфасовка се вземат в зависимост от предпочитанията на потребителите и моделите на покупка в цялата страна. Ако любимият Ви продукт е преустановен, моля, свържете се с нас, за да ви предложим нещо ново, което ще Ви хареса още повече. 

Какво трябва да направя, ако имам оплакване?

Ако имате оплакване, моля, посетете раздела "КОНТАКТИ". Бихме искали да получим обратна връзка от Вас, за да подобрим нашето обслужване.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки